Color-Dekor färgfolie 180 °C 100 x 200 mm - 4 blandade färger 4 st sortiment 1

Inga recensioner ännu Skriv en recension
99kr/set

Ofta Köpt Tillsammans:

Color-Dekor färgfolie 180 °C 100 x 200 mm - 4 blandade färger 4 st sortiment 1
Inkl. Tax
Exkl. Tax

Beskrivning

Dekorfolie för att skapa unik dekor på keramik, glas, metall etc. Härdar i ugn på 30 minuter i 180°C.

Färg: 4 blandade

Kan skäras med stans, sax, skalpell eller till och med rivas för en intressant texturerad effekt. Använd skärbräda när du arbetar med skalpell.

Color-Dekor 180°C kan användas på värmeresistenta material såsom porslin, keramik, glas, metall etc.

Viktigt: ytan måste vara fri från fett och damm. Inga luftbubblor och ingen fukt mellan folien och ytan får finnas för att garantera en slät yta efter bränning i ugn. Flera lager folie kan läggas på varandra, det underliggande lagret måste vara helt torrt innan nästa läggs på. Ingen fukt och inget damm får finnas på det underliggande lagret.

Gör så här:

Placera den utskurna folien i vatten ett par sekunder och dra försiktigt foliebiten så att den glider av från skyddspappret till ytan den ska appliceras på. Släta ut med fingrarna, från mitten och ut. Ta bort fukt med en kökshandduk. Låt torka i 24 timmar och bränn sedan i ugn.

Viktigt: ställ föremålet i ugnen medan ugnen fortfarande är kall. Värm till 180°C och låt stå i 30 minuter. Stäng av ugnen och ta inte ut föremålet förrän ugnen har svalnat.

Kan tvättas för hand med diskmedel.

Color-Dekor 180° C kan dekoreras ytterligare genom att använda stämpelprodukten StazOn.

 

Detaljer

Modell:
M1-9408101

Recensioner (0)

Andra kunder tittade på

Klarlack Gloss

Klarlack Gloss

Art Creation
Från: 39kr
En vattenbaserad klar lack. Applicera för en vattentät och transparent yta. Lämpar sig för duk, trä, akryrlmålning och polystyren t.ex. Används endast inomhus.
Decoupagelim 250ML

Decoupagelim 250ML

Art Creation
89kr
Decoupage är ett lim som lämpar sig för en mängd metoder t.ex. göra collage, dekorationer med servetter och utklipp från tidningar mm. Kräppapper är ett särskilt tunt papper som ger bästa resultat...