Gratis frakt över 499 kr
Just nu pågår inventering och leveranstiden kan dröja lite längre för tillfället Just nu pågår inventering och leveranstiden kan dröja lite längre för tillfället Just nu pågår inventering och leveranstiden kan dröja lite längre för tillfället Just nu pågår inventering och leveranstiden kan dröja lite längre för tillfället
Förnya dina ljusstakar!

Förnya dina ljusstakar!


Att förnya färgen på ljusstakar genom återbruk är en hållbar och kreativ lösning. Här är några steg för att göra detta:

Det här behöver du:

 • Ljusstakar, vas, kruka eller det du skulle vilja förnya
 • Spray Montana Gold Goldchrome
 • Maskeringstejp
 • Sax
 • Skyddspapper
 • Skyddshandskar

  Att tänka på:
 • Spraya utomhus.
 • Använd skyddshandskar.


Så här gör du:

 1. Förberedelser
  Rengör ljusstaken noga med diskmedel och vatten. Torka av med en ren trasa. Se till att det inte finns någon smuts eller fett kvar.

 2. Skydda från oönskad färg
  Använd maskeringstejp för att täcka eventuella delar som du inte vill färga.Här har vi skruvat av delen vi har sprayat från foten. Skydda området där du ska spraymåla genom att täcka det med en tidning eller skyddspapper.

 3. Skaka noggrannt
  Skaka sprayfärgen noggrannt i några minuter så att den blandas jämnt. Prova gärna på en bit kartong eller liknande för att se hur sprayen fungerar.
 4. Tunna lager
  Håll sprayfärgen cirka 20-30 centimeter från lampan och applicera ett tunt lager av färg. För bästa resultat, applicera flera tunna lager istället för ett tjockt. Detta minskar risken att färgen blir ojämn.

 5. Ta bort skydd
  När färgen har torkat helt, ta bort maskeringstejpen om det har använts.
 6. Torktid
  Låt färgen torka i 24 timmar. När du sprayat klart håller du sprayflaskan upp och ned och sprayar ut överflödig färg. Torka även av sprayhuvudet, då undviker du stopp i munstycket.
 7.  Klart
  Nu är dina ljusstakar redo att användas!
2023-08-17

Inspiration
Nytt!

På vår blogg delar vi med oss av tips och idéer för att göra din vardag mer färgglad och rolig. Vi fokuserar på allt från DIY-projekt, hållbarhet och kreativa idéer som du kan använda dig av. Denna blogg är full av pysseltips för dig som älskar att skapa. Vi ger dig tips på produkter och verktyg som kan hjälpa dig att lyckas med dina projekt.
Vill du ha nyheter, inspiration och finfina rabatter? Ange din e-postadress nedan så missar du ingenting!