Lekmatta Fia med Knuff - 100x100 cm

1 recension Skriv en recension
133kr/st

Ofta Köpt Tillsammans:

Lekmatta Fia med Knuff - 100x100 cm
Inkl. Tax
Exkl. Tax

Beskrivning

Innehåller 1 Lekmatta.

Spelpjäser säljs separat. 

Detaljer

Modell:
M20-3115975

Recensioner (1)

  • 5

    Lekmatta Fia med Knuff - 100x100 cm

    Kul för barnbarnen!

Andra kunder tittade på

Lekmatta - Stadium

Lekmatta - Stadium

House of Fabric
79kr
Rolig matta som uppmuntrar till aktiv lek! Detaljrika motiv som främjar barnens fantasi. Lekfilten är perfekt att leka på med bilar och andra leksaker och kan hålla barnen sysselsatta under lång tid...

Lekmatta - Farmen

House of Fabric
89kr
Rolig matta som uppmuntrar till aktiv lek! Detaljrika motiv som främjar barnens fantasi. Lekfilten är perfekt att leka på med bilar och andra leksaker och kan hålla barnen sysselsatta under lång tid.
Metallbil Matchbox

Metallbil Matchbox

29kr
Bil av hög kvalitet. Blandade modeller. Av metall/HIPS-plast. Från 3 år.Innehåller 6 olika bilar. Man får 1st slumpmässig bil.
Playbox Mysterybag

Playbox Mysterybag

Playbox

129kr
Ett pysselset innehållande blandade produkter som varierar från set till set för att alltid ge en möjlighet till ett roligt unikt pyssel.
DAS Lera - Vit

DAS Lera - Vit

DAS
Från: 29kr
DAS är en lufttorkande och glutenfri lera med otrolig mjuk och len struktur som är lätt att knåda. Tack vare att den är lufttorkad behöver den inte brännas i...
Bonikka tygdocka - Fatima

Bonikka tygdocka - Fatima

379kr
Fantastisk tygdocka med unik stil och personlighet. Fatima har svart hår och rödblommig klänning. Tillverkad av tyg som uppfyller kraven för Oeko-Tex 100. Med avtagbara kläder. Från 1 år.
Golvstaffli Basic Golvstaffli Basic

Golvstaffli Basic

Matiére

299kr
Ett budgetgolvstaffli för målning i alla olika format. Detta staffli har en höjd på 175 cm, max höjd för duk 101 cm, minimum höjd 42 cm och bredden på benen är 60 cm.